tisdag 12 april 2016

Kvällens sista solstrålar


Alltså ljuset om kvällarna nu gör mig helt euforisk. Igår när jag kom in efter en lång promenad och lite plantering av växter så strålade fortfarande kvällssolen in i vårt sovrum. Så härligt och denna tiden på året tillhör verkligen min favorittid. Att bo i hus gör också den prestationsångesten jag tidigare känt när det fina vädret kommer är som bortblåst. Nu kan jag liksom bara öppna dörren och ha tillgång till kvällssolen och det behöver inte vara sånt projekt att nyttja fina kvällar.


Jag är så glad att vi valde en mer ombonad känsla i vårt sovrum. Vi har samma greige färg på väggarna här som vi har i vardagsrummet, en stor äkta matta på golvet och gardiner som upptar en hel vägg. Min nattsömn har nog aldrig varit bättre och jag trivs verkligen i detta rum. Att det finns en dörr ut till altanen från sovrummet är något jag verkligen gillar. Jag ser framför mig att jag till sommaren kommer att tassa ut där med en kopp kaffe och njuta av solens första strålar. För att göra den bilden komplett så skulle jag behöva en nattskjorta och Johanna tipsade mig om denna
 Det som fortfarande saknas i detta rummet är sänggaveln som kommer att vara i samma tyg som sängkappan samt att vi ska ha sänglampor på väggen istället då det är framdraget för det. Jag kom också på att jag behöver sätta upp den lilla oljemålningen som Henrik köpte på auktion för någon vecka sedan. 


7 kommentarer:

 1. Var är den fina taklampan ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Den kommer från Norrgavel och vi fick den i bröllopspresent. Så himla fin är den tycker jag!

   Radera
 2. Vilket härligt sovrum ni har! Verkligen ombonat:)
  Visst är det härligt med ljuset, det ger sån energi:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Jag känner mig som en ny människa...

   Radera
 3. Åh! Det ser riktigt fint ut. Får man komma och hälsa på snart? Vi har ju bil nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snäckan! Ni är så välkomna hit! Så himla trevligt!

   Radera