torsdag 11 februari 2016

My Residence


Just nu går veckorna i ett rasande tempo och helgerna är inte direkt lugnare då vi har en hel del saker att göra i huset. Minst sagt. I helgen kommer mina föräldrar och hjälpa oss att sätta upp gardiner i nästan alla rum och ta mått för sänggavel. På helgens lista står även att packa upp några riktiga blandat lådor som står i ett gästrum och fundera ut en fin lösning för att bygga någon form av vikvägg till vår groventré. Det börjar också bli dags att hitta en permanent lösning för belysning ovanför vår köksö där det ska hänga två lampor och just nu hänger det en naken glödlampa som inte alls ska hänga där. Beställa kuddar till sofforna i vardagsrummet står också på listan.  Men jag tänker också hitta tiden för att att ligga på vår dagbädd och läsa My Residence som kom i veckan. 

2 kommentarer:

  1. Känner igen de där (långa) to-do-listorna när man nyss flyttat in. Måste verkligen beställa My Residence, den verkar ju vara jättebra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det konstiga är ju att listan är konstant. När man väl betat av ett gäng punkter så har det tillkommit lika många nya.... ;)

      Radera