måndag 1 februari 2016

Februaris önskelista


Jag inleder februari med att beta av månadens önskelista och adderar faktiskt en gnutta färg. Jag följer nämligen Tortus Copenhagen på instagram och högt på min önskelista står ett av hans alster. Gärna i blått eller kanske rosa. Fast blått känns som ett säkrare kort i min bok eftersom rosa är något jag sneglar åt när våren är på ingång men som jag sedan snabbt plockar bort. Min rosa period kommer kanske ovanligt tidigt i år? -  Bänken som ingår i samarbetet mellan Granit, Formbruket och Smålands skinnmanufaktur är slutsåld och jag förstår verkligen varför. Den är så himla fin och hade gärna fått stå i vår hall. - Jag har ett fåtal plagg på min lista inför våren och ett av dem är kanske inte ett plagg utan snarare något att ha på fötterna. Nämligen ett par svarta sneakers och efter att ha provat en rad olika alternativ så tror jag att valet kommer att falla på Nike air max i denna färgställning. - Idag var jag och tittade i Gulleds showroom och hittade en lampa som skulle kunna göra sig väldigt bra ovanför vår köksö. Det är inte superenkelt då vi behöver två likadana lampor så den ska göra sig bra i par samt ge ordentligt med ljus. Sinker från Wrong for Hay är absolut en kandidat. - Vårt stora kök med massor av förvaring förtjänar bra redskap. Nya ugnsformar står på önskelistan och Le Creuset är alltid ett säkert kort. - Om några veckor kommer vårt hyllsystem som ska rymma mängder av böcker och då finns det ju anledning att fylla på boksamlingen och varför inte en om Palmer? Denna hittade jag i den ytterst stilsäkra webbshopen the line men den finns även bland annat här. - Den smäckra ljusstaken Pin Noir hade jag gärna haft i grupp på vårt nya matbord. Eftersom jag inte kan komma på vad vi ska ha för belysning i köket så fyller levande ljus onekligen en viktig funktion just nu.2 kommentarer:

 1. Så fina saker. Hoppas få se bilder sedan på ert nya hem :)
  kan inte låta bli att fråga, men vad skulle du köpa för större väska? Jag är inne på en BMB Grinolas i färgställningen latte, men frågan är om det mönstret är uttjatat...

  Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Det kommer mer bilder. Just nu är det dock väldigt tomt överallt.

   Jag har den väskan fast med vit botten. En bra väska men mår inte så bra om man som jag har med sig allt från dator till träningskläder men om du inte ska lasta den så full så Jag tycker att du ska köpa den om du gillar den. Så länge inte mönstret inte är uttjatat för dig så spelar det ingen roll. Decadent har bra väskor till bra priser i förhållande till kvaliteten. De är dock något stramare i designen men ett bra tips om du tittar på jobbväska.

   Emma

   Radera