söndag 7 februari 2016

En bloggvänlig version av min dagNär man ser dessa två bilder som jag tagit här hemma idag så kan man nästa tro att jag haft en lugn och harmonisk dag. I själva verket har vi varit och fixat en mängd ärende, burit massa möbler, satt upp en hylla, installerat avfuktare i tvättstugan och haft huset fullt av fikagäster så bilderna är onekligen enbart en pytteliten del av dagens sanning. Jag startade även dagen med en lång promenad som även inkluderade intervaller i trappor.
Vår dagbädd i brunt skinn kom i alla fall i veckan och kommer att göra sig väldigt bra i vårt vardagsrum. Jag ser framemot att ligga där och läsa en bok medan Henrik lagar middag i köket som ligger precis i anslutning. Nu återstår det att se hur ofta det faktiskt kommer att ske. 

3 kommentarer:

 1. Emma,

  Var hittar jag en sådan FANTASTISK dagbädd?
  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har köpt denna på Ilva i Malmö. Observera att den inte är mer än ca 60 cm bred. Funkar utmärkt för mig att ligga på men den säljs egentligen som pall. De allra snyggaste i denna stil hittar du på Lauritz egentligen men vi orkade inte vänta till ett fint exemplar dök upp utan hoppas snarare att denna ska slita sig ännu snyggare. ;)

   Emma

   Radera
  2. åh det var den jag trodde, den ser helt fantastisk ut! Surt med brädden, men kanske en bra drivkraft att inte slappa till sig för mycket, så att man får plats på den ;)

   /S

   Radera