onsdag 24 februari 2016

By EmmaMin kollega kommenterade för någon dag sedan att jag bloggade som aldrig förr och lite så är det nog. Flytten gav mig en rejäl nytändning vilket kanske inte är så konstigt. Efter att ha visat upp ungefär samma vinklar i vår knappt 80 kvm stora lägenhet så var jag väldigt trött på den och mig själv. Sen kom denna artikeln och så kom ljuset tillbaka så att det går att fotografera igen och nytändningen var ett faktum. Med artikeln kom det rätt mycket nya besökare och min nytändning verkar ha gjort att många även kommer tillbaka. Vilket såklart gör mig väldigt glad men jag tänkte att det kanske är dags för mig att presentera mig för nya följare. 


Att jag heter Emma är väl ganska givet. Resten av mitt bloggnamn har dubbel betydelse och förutom att bloggen skrivs av mig så kommer jag också från en by i Skåne. Jag är trettioett år och för snart fyra år sedan följde jag mitt hjärta och flyttade till Göteborg där min pojkvän bodde. Idag är vi gifta sedan drygt sex månader tillbaka och har precis flyttat till vårt hus som ligger i Kungälv norr om Göteborg. Förra året så köpte vi vårt sommarställe som ligger ute på Orust. Jag har alltså blivit en riktig bohuslänning.

När jag inte skriver denna blogg eller inreder hus så jobbar jag lämpligt nog på Hemnet. Bilderna ovan kommer från ett event som vi idag hade för kunder där jag pratade inredningstrender. Det är egentligen inte alls det jag gör på dagarna men jag gillar att ha många hattar på mig och idag var det den hatten. Jag passar också på att visa upp min nya, korta frisyr som vi inte är helt överens om här hemma. 

Förutom att jobba, blogga och inreda hus så gillar jag att träna. Gärna tidigt på dygnet vilket får många att tro att jag är orimligt morgonpigg. Så är egentligen inte fallet utan det är snarare så att jag är väldigt trött på eftermiddagarna. Matlagning är ett intresse som jag delar med min make men våra intresse skiljer sig åt. Henrik är klassiskt duktig och en stjärna på att lösa logistiken i köket. Jag lagar helst rätter från de asiatiska köken samt mat med mycket grönsaker som är hälsosamma. Om de blir bra på bild är det ett extra plus.

Jag är intresserad av politik men lämnade mitt politiska uppdrag dels för att jag flyttade från Göteborgs kommun men också på grund av att jag inte är så förtjust i internpolitik. Att läsa böcker är ett intresse som ni troligtvis inte har missat och min make tycker att jag har ett orimligt intresse för sociala medier. På tal om intresse så tycker jag också väldigt mycket om pingviner. 

Jag har många gånger funderat på att välja ett ämne och fokusera på i denna blogg men insett att jag aldrig kommer att lyckas med det så jag kommer att fortsätta att vara spretig. Skriva om inredning och låta er följa vår resa när vi tillsammans inreder vårt hem och jag gång på gång får omvärdera min självbild. Jag kommer att skriva lite om mode ur mitt högst subjektiva perspektiv som är väldigt klassiskt. När vi är ute och reser så får ni följa med och då fotografera jag gärna fina gränder och mat. Till sommaren så blir det en riktig västkustblogg där jag överdoserar randiga tröjor och klippor syns på var varannan bild. En del matlagning ryms också men mina recept är aldrig exakta för det är inte så jag lagar mat. 

Jag kommer aldrig att bli särskilt privat men bjuder på mycket bilder från den del av livet som jag väljer att dela här och jag tycker att det är väldigt roligt att ni är en del som tittar in här varje dag.

Om ni har några frågor så svarar jag gärna på dem också och vill ni komma i kontakt med mig gör ni det på emma.priwin@gmail.com

4 kommentarer:

 1. Din blogg har seglat upp som en av mina favoritbloggar. Tack för fina och intressanta inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad glad jag blir! Tack så mycket.

   Radera
 2. Så fint hår! och blusen var ju bara smashing. Kan man köpa den i butik nu? Fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Blusen är från HM och jag köpte den precis efter årsskiftet. Den finns på nätet men ont om storlekar: http://www.hm.com/se/product/42240?article=42240-A

   Radera