torsdag 31 oktober 2013

Divhuvud 415 i Lyckorna

Ni som är frekventa besökare vet vid det här laget att jag jobbar på hemnet och att jag älskar att drömma mig bort bland vackra sekelskiftspärlor. Kakelugnar, rum i fil och tidstypiska detaljer får mitt bostadshjärta att slå lite hårdare. Detta huset som är till salu i Ljungskile och säljs av stadshem får mitt hjärta att slå mer än ett extra slag. Inredningsmässigt så är det kanske inte är min stil men huset. Detta underbara hus. Utsikten, rymden, detaljerna och alla dessa pampiga kakelugnar är svårslaget. Sen att huset ligger på en kulle med havsutsikt och har ett charmigt torp på tomten gör inte saken sämre. 

Området heter Lyckorna och lycka kanske inte sitter i vart man bor men när jag ser bilderna från detta hem och framförallt läge så kan jag inte låta bli att tänka att på livskvalitet. Då tänker jag inte på antalet kakelugnar eller de stora rummen. Utan jag tänker hur det skulle kännas att komma hem. Hoppa ur bilen och höra vågorna eller vinden i träden. Att se havet och skogen genom de gigantiska fönsterrutorna och att andas renare luft. Men så bor man där och då ser man kanske stadslivet och närheten till allt som förhöjd livskvalitet. Och så funderar jag än en gång på om man alltid vill ha något som man inte har. 
Bilder från stadshem via hemnet 
2 kommentarer:

  1. Omgivningen ser fantastisk ut, vilket ställe!

    SvaraRadera
  2. Kikade på det häromdagen och blev förtjust i antalet kakelugnar men inte så förtjust i ett badrum endast i källaren :)

    Kram Anette

    SvaraRadera