torsdag 3 oktober 2013

Lampan


I inflyttningspresent så fick jag och Henrik en lampa vi velat ha av våra vänner. Lampan kommer från Svenskt tenn och jag tror att de har tänkt att man ska ha små skärmar på men där tycker jag och Svenskt tenn lite olika. Så nu hänger den med sina stora glödlampor i vårt tak och sprider ljus i vårt hem. Den sprider dock lite väl mycket ljus så att vi får nog byta till svagare lampor. Men jag ser en fördel med det något för skarpa ljuset. Det är väldigt bra att ta kort i nu när kvällarna inte bjuder på naturligt ljus. 

På tal om present så fyller Henrik år idag så då blir det presenter, testa hyfsat nyöppnade Spisa och sen det dessert här hemma eftersom Henrik vill ha samma dessert varje år när han fyller år. 


5 kommentarer:

 1. Vilken fin present - en av mina favoriter. Fin med bara glödlampor i också, då formen kommer fram mer på det sättet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi försöker samla alla som kommer på en fest till en gemensam present numera och det är jag väldigt glad över. Jag tycker oxå väldigt mycket om den och det är ju bara att sätta på skärmar om man tröttnar på de nakna glödlamporna.

   ha en fin dag!

   Radera
 2. Svar
  1. En helt vanlig frozen cheesecake med citron och disitivebotten. Och jag får absolut inte göra några förändringar eller förfiningar av receptet. Men klart att han ska få det han vill ha!;)

   Radera
 3. Den är jättefin och vad snyggt det blev med glödlampor istället! Du får berätta vad ni tycker om Spisa...passerar det varje dag på väg till jobbet och har haft lust att gå dit ett tag men inte kommit till skott ännu.

  SvaraRadera