fredag 11 oktober 2013

Tre gånger vill ha

Vi letar febrilt efter tavlor att ha på våra väggar. Problemet är att vi har väldigt olik smak när det kommer till den punkten. Jag vill helst ha svart och vitt fotokost och Henrik vill ha färgglada oljemålningar. Denna från love warrios hade jag gärna haft på väggen till exempel. Vi får se hur det går när vi går till förhandling i den frågan..


Nu har vi förvisso en fin mortel i marmor men man kanske behöver två? För isåfall är det denna från Tom Dixon som står högst på listan. Kanske inte jättekonstigt att just denna faller mig i smaken då kombinationen marmor och mässing som vanligt får mitt inredningshjärta att slå lite extra fort. På samma tema så är ju detta fatet fin och väldigt prisvärt. 


Min väsksmak brukar sällan vara billig och jag kan verkligen inte släppa denna väska från Céline. Om en månad åker vi till en stad där det finns en Célinebutik och vem vet. Kanske finns den där? Egentligen har jag sagt att mitt nästa väskköp ska vara en som man kan slänga över axeln men de väskor som jag faller för är sällan i den modellen. Och väldigt sällan de mest praktiska. 

9 kommentarer:

 1. Det där med tavlor är alltså inte så lätt... Samma problem här hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns som om varken du eller jag är ensamma med att ha problem gällande vad man ska ha på väggarna. vad enas ni om?

   Radera
 2. En väska för närmre 20000 kr ??? Är du helt ifrån vettet? Lite löjligt att behöva skryta om eller? För de flesta existerar inte det men lever man på andras pengar så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.

   Jag är fullt medveten om att 20 000 kr för en väska är väldigt mycket pengar och troligtvis kommer det inte att bli denna för att den inte riktigt uppfyller mina krav. Jag är nämligen väldigt kräsen gällande väskor och de väskor jag har i min samling är sällan billiga men väldigt välanvända och PPT-vädet lågt. Jag räknar nämligen pris per tillfälle på de typen av köp och mina mulberry-väskor är bra mycket billigare än alla billiga väskor jag köpt genom åren om man räknar på priset delat på alla gånger jag använt dem.

   Sen har du förvisso inte något med min ekonomiska situation att göra men de väskor jag köper köper jag helt själv precis som annat jag vill ha och att anklaga mig för att leva på andras pengar säger nog mer om dig än om mig.

   Radera
 3. Du får hålla oss uppdaterade Emma hur det går i tavelmatchen! Jag tycker också det är svårt med tavlor... och belysning! Instämmer med dig att denna väska är fantastisk. Vilken stad ska ni till denna gång? Stor kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den där tavelmatchen är en riktig utdragen match. Väskan är fantastisk men har två stora fel. Det ena är att den är öppen upptill vilket inte är så bra om det börjar regna. Och sen är det där med att jag skulle behöva en väska man kan slänga över axeln. O vi ska till Cannes i mitten av november!;)

   Kraaaam!

   Radera
 4. Åh, tjuvläste att du ska till Cannes. Det är världens mysigaste stad. Har du varit där förr? Om inte, hoppas du kommer gilla den lika mycket som jag. Och hoppas ni får tur med vädret! Var ska ni bo? /Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig varit i Cannes innan men Henrik har varit där en del. Vi ska bo på ett hotell som heter America cannes och ligger på Rue notre dame så det är bra läge. Hoppas på ok väder så att man iallafall kan sitta ute och äta lunch men det kan ju lika gärna ösregna och vara 9 grader!;) Har du några trevliga tips att dela med dig av? ;) kram!

   Radera
  2. Om jag förstått det rätt så har din sambo ett stort matintresse så han har säkert koll på vart ni ska käka ;) Det är ju inte så jättestort, du kan ta dig till fots till det mesta. Saker som du inte bör missa, och som du säkert redan skrivit ner, marknaden, gamla stan, ta dig upp till klocktornet för fin vy och fina bilder. Men bäst är att bara promenera och strosa. Och shoppingen, väldigt bra! Jag var där för mindre än en månad sen och vi hade som tur var väldigt tur med vädret. Har ni tillgång till bil kan man ju se en massa annat. Tåget är också väldigt smidigt om man vill ta sig till närliggande orter! Kram

   Radera