fredag 1 november 2013

263 gånger och ett middagstips


Igår var det ett år sedan jag gick upp på Sats och köpte ett gymkort och en massa PT-pass. Och det har ju onekligen hänt en del under året som gått. Funderar på om jag ska ge bodycombat en ny chans och se om jag fortfarande har så dålig kroppskontroll att jag gör allting åt hel fel håll och två rörelser efter alla andra. Att jag har svårt med höger och vänster och att min koordination är sådär kan jag väl inte göra så mycket åt men det är bättre nu. Framför allt är jag väldigt många kilo lättare och en starkare och friskare person som springer i trappor utan tillstymmelse till att bli andfådd. Det är ju en vinst bara det. När jag summerar året i siffror så ser jag att tränat 263 gånger. Alla passen är inte på sats och en del saknas säkert då jag inte lagt in det jag gjort utanför sats förrän i somras. Men 263 gånger är ju faktiskt en himla massa gånger och planen för det nästkommande året är att det inte ska bli fullt så många men skillnaden idag mot då är att jag tycker att det är roligt att träna. Inte varje gång men nästan och det var ju faktiskt det som var min övergripande målbild. Att göra träningen till en naturlig del av min vardag och med hjälp av bra träning, förändrad livsstil och hälsosam mat skapa den sundaste versionen av mig själv. 

Här kommer även ett middagstips. Jag äter ju inte vanlig pasta men denna bönpasta från a la eco tycker jag är väldigt god och Henrik tycker att den är ok. Perfekt till en mustig bolognese en mörk höstkväll och just bolognese är något som det nästan alltid finns en laddning av i vår frys. För de där kvällarna då varken tid, ork eller inspiration finns för kreativ matlagning. Då är det skönt med en räddare i nöden.

1 kommentar:

  1. Jag inhandlade faktiskt några varianter av just bönpasta hos Astrid och Aporna :() för ett tag sedan men ännu så länge har den bara kommit till skafferiet och alltså inte i grytan.
    Har för övrigt just nu enorma cravings för råbiff med massa lök och dijon, don´t know way, och dessutom så enkelt att plocka upp från Atmosfär :)

    Kram Anette

    SvaraRadera