måndag 28 mars 2016

Måndagens trio

En långhelg på landet har gjort min längtan efter att tillbringa mer tid vid kusten allt större. Jag längtar efter värmen, efter salta bad och att cykla omkring i samhället. Att umgås med vänner under spontana former och det lugn som infinner sig när jag sätter nyckeln i dörren. Precis så här hade jag kunnat tänka mig få klädd hela sommaren. Ett par espadrillos på fötterna och en kofta för kyliga vindar och jag har sommarens outfit klar. 


Vi har ägnat påsken åt att promenera, umgås, slappa och äta. Just matlagning är en central sysselsättning på landet. I Lördag åkte vi till Mollösund och köpte laxsida och räkor som vi serverade med grillad sparris och hollandaisesås. Eftersom vi inte har någon diskmaskin på landet brukar jag försöka servera all mat på ett stort uppläggningsfat för att minimera disken. Sen är det även ett väldigt trevligt sätt att servera på. 


Nu är vi hemma från landet och jag surfar ikapp mig på helgens snackisar. Jag är ju egentligen otroligt less att samma saker syns överallt på både bloggar och instagram men ibland är det fullt förståligt att det blir så. Anna Mårselius senaste styling för JM som jag hittade i Fridas söndagssummering är ett sådant fullt förståligt fall. Mycket fint och jag älskar att hon målat väggarna och hyllorna i samma färg. Kanske en lösning för vårt TV-rum?


3 kommentarer:

 1. Tack snälla Emma, vad kul att du gillar! Anna xx

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg och jag gillar verkligen ditt sätt att skriva på, det är så harmoniskt och det vilar något lugn över det!
  Jag tipsade dig om ett par böcker i ett tidigare inlägg för ett tag sedan, var det något av intresse, har du läst någon? Läser att du gillar att läsa och tycker det är jättekul när du tipsar om böcker, köpte själv "Stoner" på bokrean, men har inte läst den ännu.
  Kram Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Så glad jag blir av dina ord.

   Katedralen vid havet ligger på min inköpslista enligt din rekommendation. Högre än alla himla trilogin har jag redan läst och tyckte att de två första böckerna var jättebra! Tar gärna emot fler tips! 😊

   Radera