onsdag 2 mars 2016

Månadens önskelista


Ny månad innebär ny önskelista och gemensam nämnare är att det enbart är saker till hemmet. En ny pläd behöver vi verkligen och denna från Elvang Denmark i 100 % baby Alpacka tror jag uppfyller mina höga krav på kvaliteten. En handtvål från Byredo hade passat väldigt bra i vårt stora badrum. Egentligen mest för att den är väldigt snygg då min doftfavorit är La:Brukets gurkmynta. Böcker är alltid på min radar och boken Cabins såg jag på rum21 i helgen. En riktig karamell i bokformat som gärna får ligga framme hemma hos oss. En riktig klassiker som jag alltid tyckt mycket om men aldrig känt att jag haft plats för är Georg Jensens termoskanna Bernadotte men nu har till och med min make sagt att vi skulle behöva en termoskanna då det är trevligare att servera i. Det borde betyda köpläge va? Att jag älskar lampor är ju ingen nyhet och just nu är det Örsjö belysnings Vinge som får mitt belysningshjärta att klappa lite extra. Bakom designen står Note design studio. Det där med hus innebär mycket fönster och mycket fönster innebär mycket blommor. Adderar jag sedan alla blommor som inte står i fönstren så inser jag att jag behöver en vattenkanna. Finast är Well watering can från Menu och jag undrar om den inte hade gjort att jag inte dödat så många blommor. 

2 kommentarer:

 1. Din blogg blir bara bättre & bättre på senaste. Får man önska inlägg? Älskar nämligen dina boktips men så sällan skriver du om böcker så du hade gärna fått skriva mer. Tack för en välskriven och härlig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Och stort tack. Fick en liten nytändning för ett tag sedan och det är ju roligt att det märks!

   Jag ska absolut bli bättre på att tipsa om de böcker jag läser. Just nu läser jag: http://www.bokus.com/bok/9789170283260/elva-minuter/. Har typ läst 100 sidor men den är bra.

   Radera