måndag 7 mars 2016

Måndagens trio

Frida och Pella gör en serie för Eco Wallpaper där de ger ett hus en makeover med hjälp av tapeter och deras magiska stylingfingrar. Idag släpptes första klippet och det är barnrum som på agendan. Givetvis kan man bland annat se klippet på Hemnet. Missa inte att ni även kan tävla om fina tapeter med din #tapetkänslaOm några veckor smiter vi iväg på en miniweekend till Köpenhamn. SP34 är ett hotell som jag varit sugen på att testa så det valet var enkelt. Vi har en rad restaurangbokningar så vi behöver egentligen mest fatta ett beslut och välja en av dem. Lite inredningsbutiker ska avverkas och om jag känner min make rätt så ska vi besöka Ruby för en drink. Jag läser Ulrikas reflektioner och nickar igenkännande. Fast ibland hittar jag riktigt bra tips i bloggar också. 


Även om det är svårt att förstå idag när vi vaknade upp till ett helt vitt landskap så är våren nära. I år tänkte jag plantera massor av Dahlior så att jag under sensommaren kan göra så här vackra buketter. Frågan är bara om jag ska plantera dem på landet eller här i trädgården. Egentligen är landet mest logiskt men där har jag ett enormt problem och det är rådjur. Men Dahlior blir det och café au lait har jag redan beställt. Min ständiga trädgårdsinspiratör är Weronika som gör de allra vackraste trädgårdsbuketterna. 

Film 1: Eco Wallpaper 2. Habiually chic 3. Lauren Conrad      

3 kommentarer:

 1. Hej! Vi ska också till köpenhamn om några veckor och testa SP34. Håller på att kolla runt på restauranger, vill du dela med dig av de som du har bokat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Carro.

   Här kommer lite tips på restauranger som vi antingen bokat eller tittat på som varit fulla när vi ska dit eller vi av andra anledningar inte valt att boka denna gången: Kokkeriet, Radio, Kiin Kiin, Otto, Ködbyens fiskebar, Chai wong, Relea. Detta är enbart ställe som vi tittat på för middag på kvällen. ;)

   Radera
 2. Tack för bra tips! Hade bokat Gorilla och Pluto än så länge, men känner mig lite osäker på dem. Ska genast kolla in dessa också:)

  SvaraRadera