torsdag 3 mars 2016

Bredvid min säng


Bredvid min säng ligger alltid en hög med böcker och just nu ser den ut så här. Jag läser nästan alltid när jag går och lägger mig och inte allt för sällan får Henrik släcka min lampa och ta bort boken som jag somnat med i handen. Nu läser jag Paulo Coelhos elva minuter och den är bra även om jag tycker att både Alkemisten och Veronika bestämmer sig att dö av är bättre. Jag som väldigt sällan läser deckare tänkte testa lite olika författare och Elisabeth George har jag fått rekommenderad så det blir nog nästa bok. Jag har insett att det lär dröja ett tag innan jag behöver köpa nya böcker då det ligger ytterligare ett bokpaket och väntar på att hamna på sängbordet. 

Snart är det helg och på agendan finns en större mängd saker att få klart här hemma. Att få upp tavlor är den punkt gör mig uppriktigt nervös men i helgen händer det. Våra fina, nymålade väggar ska få en stor mängd hål i sig och jag måste fatta många beslut. Det kommer att bli en intressant helg. 
2 kommentarer:

  1. Var är sängborden ifrån?

    SvaraRadera
  2. Älskar också att läsa och "Alkemisten" är en favorit även hos mig. Har du läst "katredalen vid havet" av Illdefonso Falcones? Om inte, så måste du det, helt fantastisk bok som både berör och väcker känslor samtidigt som du får lite historia. Glöm inte heller triologien som börjar med "Högre än alla himlar" av Louise Boije af Gennäs.....suck, önskar jag hade dem kvar olästa, så bra böcker om vänskap, familjeliv m.m.
    Kram Monica

    SvaraRadera