onsdag 23 mars 2016

Livet genom min telefon

När jag tittar bland bilderna i  min telefon så är det svårt att tro att jag har så mycket att göra som jag har nu. Enligt min telefon verkar jag mest ha det skönt och äta god mat. Kan bero på att det är då jag hinner ta bilder och det är också då ögonblicken som jag vill föreviga infaller. Hur roligt hade det varit om bloggen vore fylld av bilder på mitt skrivbord på kontoret eller de där tidiga bussturerna in till stan. Eller mina morgonpass på gymmet och berget av skjortor och blusar som jag precis strukit. I mina öron låter det ganska tråkigt men när man kombinerar det med alla de där fina ögonblicken så blir det en fin mix av det som kallas livet. I perioder lite väl mycket att göra men det har gjort oss till mästare på att jonglera och att leva livet randigt. 


I helgen borde vi tagit tag i en rad saker på landet men vädret var så fint att vi packade picnickorgen och åt vår lunch på klipporna och njöt av våren, utsikten och den vackraste plats jag vet. 


Vi fortsatte helgen med att ta tag i några av de där projekten och tanken var att vi skulle äta gratinerade musslor till förrätt för att sedan ta tag i huvudrätten. Vi kände inte riktigt att vi orkade huvudrätt så vi inledde årets turnering i Maxi Yatxy istället. Jag gick segrande ur förra årets turnering så jag har en titel att försvara. 


Det finns inget vackrare än klipporna och havet men denna vy som jag möttes av när jag gick min morgonpromenad i veckan var nästan lika vacker. En tidig morgon runt tjärnen i naturreservatet som ligger några hundra meter från vårt hus. Tänk att jag har så vackra platser att promenera och hämta energi på. 


I morse började jag dagen i Rum21s nyfixade butik i vårskrud. Dagen till ära klädde jag mig som ett paket men när jag mötte personalen så insåg jag att jag borde behållt min pyjamas på för det hade de gjort. En mysig morgon, god frukost och lite shopping hann jag även med. Åkte ifrån min telefon hemma gjorde jag också men efter min man är världens bästa så kollade han min kalender och kom och räddade min dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar