onsdag 30 mars 2016

Det blå köket

När vi började titta på hus så hade vi vissa saker som var väldigt viktigt för oss och vissa saker som vi hade på vår önskelista. Förutom saker som lättskött och mycket förvaring så var ett stort och socialt kök var mer eller mindre ett krav och min man önskade sig dubbla ugnar och en spis som med både gas och induktion. Jag önskade mig mycket förvaring, gärna en köksö och ordentligt ljusinsläpp. Sen är det alltid trevligt med ett fönster vid vasken tycker jag. Så gick vi på visning på det där huset som inte alls låg där vi egentligen tittade men som var för bra för oss för att vi inte skulle titta på det iallafall.

Där fanns köket som var trettioåtta kvadratmeter. Som i tre vädersträck hade fyra rejäla fönster, varav ett över vasken, samt en balkongdörr. Köket som hade köksön som var större än vad jag fanatiserat om och som hade så mycket förvaring att vi utan konstigheter kunde plocka ner alla överskåpen och fortfarande ha tomma lådor. Köket med både gas och induktionspis och dubbla ugnar som var väldigt bra när vi gräddade pizzor till femtio personer på vår inflyttningsfest. Det köket gjorde att vi kände att vi nog inte skulle hitta ett bättre hus. 

5 kommentarer:

 1. Härligt kök och skönt med en stor köksö. Gillar lamporna över matbordet, jättesnygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Lamporna är budgetfynd från Ellos!

   Radera
 2. Vilken härlig blå kulör! Är i tankarna att våga måla om köket i en mörkare kulör. Letar samtidigt efter ett nytt köksbord då jag impulsivt sålde vårt, sitter nu i vardagsrummet och äter! :)
  Varifrån är ert köksbord? Är det vitoljad ek?

  SvaraRadera