söndag 27 mars 2016

Stoner


Jag hade en tanke att tillbringa denna regniga eftermiddag med att läsa bok i sängen. Det var en väldigt god tanke men efter en påskhelg fylld av aktiviteter så var jag helt slut och somnade och sov i drygt två timmar istället. Boken som hade jag tänkt läsa är Stoner av John Williams som jag hört så mycket gott om. 

För övrigt så badade jag igår. Det var mellan tre och fyra grader i vattnet och jag bastade inte. Jag var även tvungen att bada två gånger då jag insåg att jag skulle behöva bildbevis så att folk skulle tro mig. Jag kände mig lite som en ny människa efteråt. 5 kommentarer:

 1. Tack för en fin blogg Emma! Det är så lustigt, hittade din blogg för ett tag sen via Trendenser, men blev så glad när jag kände igen dig. (Vi känner inte varandra:)) Men läste din gamla blogg för massa år sedan, det var en av de första bloggar jag läste. Kul! Fortsatt trevlig påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Therese.

   Jag blir alltid lika förvånad när det är folk som känner igen mig från den tiden. Det känns som ett helt annat liv. Vad glad jag blir att du gillar denna bloggen också!

   Hoppas att du haft en fin påsk.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Havsbad är en fin syssla, man känner sig verkligen som en ny människa efteråt. Lyckos dig som har läsupplevelsen med Stoner kvar, jag älskar den boken. Tack för en jättefin blogg, du är en bloggfavorit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anneca!

   Tack för fina ord. Nu har jag läst ut Stoner, himla bra bok! Den liksom fastnar.

   Ha en trevlig kväll!

   Radera