måndag 21 januari 2013

WORD

Nä just det. Så därför måste jag träna idag trots att jag egentligen mest vill sova. 
Och byta DENNA ljuvliga låten mot lite mer ös. 


8 kommentarer:

 1. Precis så kände jag tors-fre förra veckan. Det var lögn att sluta gäspa och jag ville ingenting annat än att slumra i soffan. Men då nådde jag ut till en väninna som fick peppa mig lite extra och drog med mig ut så jag fick ordentligt med motion. Så himla skönt att vi är flera som kan fånga upp varandra i de där svaga stunderna, sen är jag lite glad att jag inte hemföll åt dåliga vanor som förut. Det är inte svårt att leva i de nya vanorna de goda dagarna men man blir ju riktigt testad de där svaga trötta långsamma dagarna. Det är först då man ser om man verkligen lyckas med sina förändringar. Jag hoppas jag är på väg dit.

  Förresten, blev med gymkort idag också! Forum här i stan hade en kampanj så jag hoppade på. Det ser så himla fräscht ut och de har en mängd klasser - nu ska jag köra järnet! Jobbar på Lilla Torg så jag tänker att jag går direkt efter eller före jobbet, sen är det gjort och man har ändå hela kvällen eller dagen framför sig.

  Heja oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Forum är jättebra. Tror att det blivit bättre gällande att man måste vara så där piffig oxå. Generellt är det mindre sånt på gymmen numera tycker jag.

   Jag är glad att jag kom iväg ändå. Det är dagar som idag som jag måste tänka att det inte alltid är kul att gå dit. Men alltid kul att gå därifrån!

   Vad vi är duktiga Mia!! Kramar!

   Radera
  2. Ja, du är ju en urkraft när det gäller pepp! Fina Emma!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Trots allt var det skönt!

   Radera
 3. Hej Emma! Om du vill ha mer ös musik för träningsinspiration, lyssna gärna på mina Foreverfit 8tracks-spellistor! :) http://8tracks.com/foreverfit/foreverfit-vol-1 och http://8tracks.com/foreverfit/foreverfit-vol-3

  SvaraRadera
 4. Hej Sassa! Tack för tipsen! De ska jag absolut använda! Precis min musiksmak oxå!

  SvaraRadera
 5. Fast du Emma om någon kan man väl säga är amazing!
  Alltid full av energi och positiv som ingen annan!

  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

  SvaraRadera