onsdag 23 januari 2013

En föraning av våren


Det där sidobordet byter skepnad titt som tätt. Idag samsas vit ranunkel med citrusdoftande doftljus, böcker och glaskupan där apan bor just nu. I morgon ska blommor bytas ut med efterlängtade kvistar som spås bli vårens stora trend. Jag har helt enkelt implementerat lite vår inomhus när det utomhus är ordentligt vinter. 

Efter ett ordentligt träningspass ska jag nu krypa ner på soffan under en filt med en kopp te och försöka förhandla mig till att vi ska fortsätta se Girls. Såg ju ändå sju avsnitt igår. Det är sånt man får göra på vintern. Ligga under en filt och titta på serier. Det finns fördelar med allt. 6 kommentarer:

 1. Hej! Jag är en ny läsare som Hittade till din fina blogg från Mia, och måste bara fråga vart den underbara vasen kommer från?

  SvaraRadera
 2. Hej Banana. trevligt att du hittat hit. Välkommen!

  Vasen är ett riktigt fynd. Blomsterlandet 59 kr typ!;)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tack! I morgon blir det ännu finare!!!! ;))

   Radera
 4. Hej Emma! Var kommer den fina glaskupan ifrån? Har länge varit på jakt efter en men inte hittat någon som är så perfekt som den du har!

  SvaraRadera
 5. Hej Lina. Denna är från day home. Jag letade oxå ett bra tag efter den perfekta. Den finns i 2 strl och jag har den mindre.

  / Emma

  SvaraRadera