tisdag 8 januari 2013

Pepp och bristande motivation


Dag sex av min variant av detox och jag känner en mental dipp. Trött, hängig och ont i en massa muskler jag inte visste att jag hade. Och idag är det dags att träffa min PT. Det är liksom inte såna dagar som idag jag vill träffa honom. Dock finns det lite ljuspunkter. Efter nyår blev jag inbjuden till en pepp-grupp på facebook. En hel hög med tjejer som alla har olika mål men det vi har gemensamt är att vi vill forma en mer hälsosam version av oss själva. Dels får man får massa tips både gällande mat, träning etc. Det som jag tycker är häftigast är den massiva peppen som finns i denna grupp av folk där många absolut inte känner varandra. Det är så fantastisk att läsa hur man peppar och berömmer. Jag hade nog aldrig klarat dessa månader utan pepp. De första veckorna när jag avskydde gymmet hade jag inte klarat det utan mina grymma vänner som tränar mycket som fick med mig. Nu tycker jag att det är roligt att träna men behöver peppen från folk som är i samma situation som jag. Som vill skapa en hälsosammare version av sig själv. För alltid.

6 kommentarer:

 1. Så härligt!!! Heja heja! Hade också behövt en sådan grupp, ska ha tredje dejten med min PT nästa vecka. Nu jäklar ska jag komma dit jag alltid drömt om!!
  Kram och lite mer heja heja!!

  SvaraRadera
 2. Hej Ina! Vill du vara med i gruppen så får du jättegärna det... Det är på facebook. Har du facebook?
  / Emma

  SvaraRadera
 3. Emma, om jag får vill jag jättegärna vara med och leka i er grupp. Får jag, får jag, får jag?
  Jag sitter i precis samma båt. Nu är jag lite extra hård för att komma i de där jeansen man drömmer åt men sedan vill jag ligga på en nivå där jag äter nyttigt 5 av 7 dagar och att motion är en naturlig självklar del i mitt liv. Igår hade jag en sådan depp-dag men jag lyckades klara mig igenom den, men det vore skönt att ha någon att prata med när viljan är svag.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vill också var med i eran grupp. Snälla!!
  Behöver verkligen bli lite peppad, är så svårt att hitta den riktiga motivationen. Tycker du är kanonduktig och jag vet att du kommer att fixa det här. Kram

  SvaraRadera
 5. Hur hittar man den där peppgruppen? Vill också vara med!

  SvaraRadera
 6. hej på er, det är en hemlig grupp faktiskt. Men om ni addar mig på facebook så kan jag bjuda in er. Eller jag är ju inte jättelätt att hitta på facebook eftersom jag heter Emma Karlsson. Men denna länk kanske underlättar? https://www.facebook.com/emma.k.karlsson

  SvaraRadera