torsdag 3 januari 2013

Nytt år och nya skrivböcker


Nytt år och nya skrivböcker. Detta från Bookbinders design köpte jag förvisso redan i fjol men jag har ett nytt på kontoret också. Där finns även en hög skrivböcker som jag köpte i Rom som ni ska få se. Jag älskar fina skrivböcker. Idag går jag in på dag två av trettio med detox. Eller min form av detox vilket innebär rena livsmedel, ingen alkohol, minimalt med koffein, minimalt med socker, äta fem gånger om dagen och träna 4 gånger / vecka. Jag kompletterar även med detoxtabletter. Och ja, man får ont i magen av dem. 

3 kommentarer:

 1. Synes du er så flink med treningen og nå med kosten, det motiverer og inspirerer ! Jeg skal til Gøteborg en uke på kurs, har du tips på hva man må se/gjøre? Hvilke butikker MÅ man besøke(interiør), gode restauranter. Hadde vært glad for tips :-) Kelm fra Elisabeth i Oslo.

  SvaraRadera
 2. Hej Elisabeth! Vad trevligt att du kommer till Göteborg. Jag gillar kvarteren kring magasinsgatan där du hittar butiker som artilleriet och om du går genom cafeet som ligger bredvid (som är jättebra) och in på gården bakom så kommer du till underbara floramor och krukatös... om du går ut på gatan bakom och går vänster och sen vänster igen så kommer en rad trevliga butiker. På magasinsgatan ligger även bookbinders där jag köper mina skrivböcker.

  Min favoritrestaurang är Bon (fransk bistro på arkivgatan där du ej kan boka bord!), Miss sophie (köttrestaurang på avenyn) är trevlig om man är ett större sällskap. Sjöbaren är trevligt för fisk och finns både på lorensbergsgatan och i haga. Haga är ett trevligt område att strosa i och jag gillar market 27 som är en trevligt inredningsbutik. I haga ligger även Le petit cafe som är trevligt för frukost eller lunch. När du gått genom haga kommer du till Linne och här finns det massa restauranger och butiker. Jag gillar Vink för vin och chark (andra långgatan) och stearin för middag. (tredje långgatan). Om du ändå är i krokarna så ligger Svenssons i lammhult och där hittar du klassisk design men inte så unikt.

  På kyrkogatan 13 (in på gården) finns en ljuvlig champagnebar som heter Forsen & Öberg som är väl värt ett besök. Öppet onsdag - lördag.

  // Emma

  SvaraRadera
 3. Tusen takk for tips! Greit å være litt forberedt da det kun er ettermiddagen fri. Reiser søndag om en uke, gleder meg. Ønsker deg en god helg Emma :-) Elisabeth

  SvaraRadera