torsdag 17 januari 2013

Alla vägar bär till Hisingen


Idag har jag varit ute på vift igen. Denna gången norr om Göteborg och som vanligt bär alla vägar till vissa delar av Hisingen. Delar dit jag inte alls var på väg. Och sen bar vägen till en liten grusväg bredvid motorvägen som går till Trollhättan. Jag skulle till Stenungsund. En helt vanlig dag med andra ord. Möttes dock av blommande liljor när jag kom hem. Klänning ett av tre av mina viktminskningsklänningar passade och jag körde ett ordentligt pass på gymmet. Så denna dagen blev bra ändå. Trots mitt urdåliga lokalsinne.

Hoppas på lite mindre stress framöver så att bloggen kan få den uppmärksamhet som den förtjänar. 

5 kommentarer:

 1. grattis !!!
  smart drag att ha tre plagg som ska passa... stirrar man sig inte blind på vågen.
  heja dig!!!

  SvaraRadera
 2. Haha! Ja! Ja! Ja! Åh gud det är så sant! Jag bodde i Gbg ett år och precis varje gång jag var ute och körde så hamnade jag på Hisingen. Och det har även hänt flera gånger efter det. Ungefär varje gång jag ska köra bil i Gbg. Trodde jag var ensam ;)

  SvaraRadera
 3. WhatdecoratesMyday: Nädå, jag gör det hela tiden. nog hänt minst 10 ggr att jag hamnar på Hisingen. 3 ggr när jag kört från centralen och hem. Vi bor i Johanneberg så det är väldigt fel håll!!

  Annika: tack för peppen!

  Sofie: mmm.. eftersom jag till stor del tränar mig i form (och äter sunt) så känns vikten ganska irrelevant. faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Grattis fina Emma! Det känns som du verkligen lyckats med din förändring och oroa dig inte över bloggen, vi finns kvar.

  Kram

  SvaraRadera