onsdag 2 januari 2013

Hej 2013

Bild: Therese Sennerholt

Idag är årets första dag. Både du och jag vet att den 1/1 inte räknas. Det är inte dagen då nyårslöften infrias och det är inte då nya vanor skapas. Nä, nyårsdag är mer än seg och sömnig dag. Särskilt om man firade nyår med 24  partyglada vänner och gick och la sig vid sex på morgonen. Efter att ha sjungit Celine Dion låtar och fuldansat.  Jag kommer att börja 2013 med en vit detox månad. Rena livsmedel och ingen alkohol. Som en del av mitt nyårslöfte att gå ner i vikt och komma i form. Men även rensa insidan. Så det börjar jag med idag. 

När jag tittar tillbaka på året som gått så känns det som om jag kan sammanfatta 2012 med att det var året jag vågade. Jag lämnade min trygga sfär med Malmö, jobbet jag haft i fyra år, närheten till familj och vänner. Jag blev sambo, bytte jobb och fann vänner som på kort tid blivit väldigt nära vänner. 2013 kommer inte att bjuda på så radikala förändringar utan min ambition är att 2013 är året jag rent kroppsligt krymper men växer som människa och i min yrkesroll.

2013, jag tror på dig. Jag tror att vi kommer att komma riktigt bra överens och att vi kommer att göra det bästa möjliga av detta året. Nu kör vi!1 kommentar:

  1. Jag tror också på 2013! Det kommer att bli ett grymt år! Heja, heja!

    SvaraRadera