torsdag 7 november 2013

Olika sätt att starta dagen


De flesta normala människor har förhoppningsvis inte gått upp än. Själv sitter jag på flygplatsen och är tidig till att mitt flyg. Det lyfter 06.05. Jag måste verkligen lära mig att inte alltid vara ute i så himla god tid. Så egentligen borde jag ligga i sängen och sova men jag gillar ju att fånga dagen. 

Igår började jag dagen på ett lite mindre tidig och trevligare sätt. Med yoga på Skönhetsfabriken. Eller egentligen var det väl inte så trevligt eftersom jag var väldigt dålig. Men inte så dålig som jag trodde att jag skulle vara så att jag tror att det finns hopp om mig också. Hädanefter så ersätter jag ett av mina gympass i veckan med yoga. Anledningen är dels för att jag behöver den typen av träning. Min kropp är osmidig och stel och jag gillade verkligen känslan efteråt. Sen är jag på ständig jakt numera efter utmanande och roliga träningsformer som är bra för mig. Sen är ju Skönhetsfabriken väldigt snyggt vilket inte gör saken sämre. 

Och ja, jag har redan träningsvärk. I muskler som jag inte visste fanns. 

2 kommentarer:

 1. Hallo, har du inte kvar ditt träningskort på sats? Finns värsta bra yogan där. Och bodybalance!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Jo, det har jag men jag är inte så sugen på att köra yoga i så stora grupper. På skönhetsfabriken så är det i deras fantastiska lokaler i ett mörkt rum med levande ljus, 28 grader i rummet och förra veckan var vi åtta personer. Tror att det passar mig bättre faktiskt. För mig fyller yogan en annan funktion än min övriga träning och jag gillar att den inte är på samma ställe som jag kör järnet i övrigt!;)

   Radera