torsdag 14 november 2013

Isabel Marant och Cannes


Idag släpps Isabel Marant för HM och att kollektionen kommer att gå åt som smör i solsken råder det nog inga tvivel på. Jag är dock kluven till alla dessa designsamarbete då jag inte är helt övertygad om att all design måste vara för alla. Sen tycker jag att kollektionen är fin och det finns en del som jag skulle vilja ha även om det var en vanlig HM-kollektion och en av kjolarna hade jag gärna köpt i en av Marants butiker. Kanske finns det en i Cannes dit jag ska till helgen? 

Bilder: Skämdump hm.com samt pinterest
På tal om Cannes och franska Rivieran. Vi åker som sagt dit i helgen och vill gärna ha tips på restauranger, butiker, marknader och annat trevligt. Vi är bilbruna så det behöver inte ligga just i Cannes. 


5 kommentarer:

 1. baoli beach club had godaste sushin! även riktigt fin sashimi :)

  SvaraRadera
 2. Minns när de första designsamarbetena släpptes, folk var som galna och armbågade sig fram. Tror tom. det skapade rubriker på löpsedlarna. Undra om det var lika galet idag! Själv hade jag velat ha den svart/vit-mönstrade klänningen men deras hemsida la ju ner totalt så jag fick bli utan tyvärr!

  Och apropå Marant-butik så finns inte det men det finns återförsäljare :-) Trevlig resa!

  SvaraRadera
 3. Ta en drink eller lunch på Radisson blus takterrass. Helt fantastisk utsikt!

  SvaraRadera
 4. Jag måste be dig förtydliga

  "Jag är dock kluven till alla dessa designsamarbete då jag inte är helt övertygad om att all design måste vara för alla."

  För jag hoppas verkligen att jag misstolkar den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur du tolkar det men jag menar precis det jag skriver. När tillgängligheten blir för stor så försvinner en del av charmen. Jag köpte till exempel rätt mycket Missoni home tidigare men efter att var varannan tjej gick omkring med det signifika zickzag-mönstret på stan så försvann lite av charmen. Och att göra designplagg i sämre kvalitet är ju lite att urvattna konceptet... enligt mig.

   Radera