söndag 7 april 2013

En helgrapport

Klänning & other stories, halsband Mango. Bild från min instagram @byemma
Inledde denna helg med att komma hem sent från Stockholm och då var det fullt med folk hemma hos oss. Det lagades mat och vilken mat sedan. Ett gigantiskt fat med sparris och hyvlad parmesan och hollandaise till förrätt. Oxfile och hemmaslagen bea till huvudrätt. Sen somnade jag sött efter en lång dag. Igår var det födelsedagsfest med efterföljande utgång och tant Emma gick faktiskt ut. Inte så att jag låste och larmade Yaki men jag var i alla fall där. Och jag somnade inte stående. 

Idag har jag lurat ut sambon som inte är lika pigg som jag idag på en lång promenad och lite shopping. Han såg lite blek ut i slutet så nu ska ha få ta det lugnt resten av dagen. Ibland är jag en väldigt snäll flickvän. 

4 kommentarer:

 1. Otroligt fin klänning och halsband! Klär dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och vad roligt att du är tillbaka!!

   Radera
 2. Vilken fin klänning! Jag läste din blogg för "hundraårsedan" men sen tror jag du slutade? Hur som helst satt jag ikväll och googlade recensioner om Norda på Clarion Post och hittade hit - till en tjej som såg så bekant ut :) lite lustigt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Evelina. Det stämmer att jag slutade blogga. Och höll mig ifrån det i drygt 3 år. Sen kom lusten tillbaka och nu är jag här.

   Så du hittade den recensionen. Den var inte jättesnäll. Men de förtjänade faktiskt inte bättre vid det tillfället. ;)

   Ha en trevlig kväll!

   Radera