måndag 22 april 2013

Bloggforum 2013


Hemma och ombytt till myskläder efter en otroligt inspirerande dygn på Radisson Blu Riverside här i Göteborg med ett stort gäng härliga bloggkollegor. Det är alltid lika kul att träffas på detta sättet. Milk har som vanligt styrt upp evenemanget med bravur och förutom intressanta föreläsningar och nya bekantskaper så har det bjudits på många skratt och ett väldigt bra värdskap av Radisson Blu Riverside. Hotellet är nästan helt nyöppnat och bjuder på en detaljrikedom gällande inredningen som är imponerande. Takterassen med utsikt över hela stan kommer absolut att besökas igen när det är lite varmare ute. Igår var terassen platsen för vår fördrink då vi drack champagne från det första svenska champagnehuset Hatt et söner. Något som imponerade på mig var hotellets variant på den så vanligtvis onyttiga eftermiddagsfikan. Här var feta och söta kakor utbytta mot rawfoodgodsaker som går under namnet brain foods. Och det var onekligen bra för både kropp och knopp. Att jag vann en weekend i på hotell Missoni i Edinburgh var en ytterst trevlig avrundning på gårdagen och idag har det varit föreläsningar med bland annat Santa Maria, blogg.se, Ellos, Beijing8 och tjejerna bakom Nytt bröd.

Så stort tack till alla inblandande och till alla fantastiska människor som ger så mycket tips och inspiration. Dessa evenemang är det bästa botemedlet mot allt näthat som råder på nätet i övrigt. 6 kommentarer:

 1. såå kul att få träffa dig och få ett ansikte ..tyvärr var jag tvungen och hoppa in och jobba för sjuk kollega och missa dagens aktiviter ...trist ...men fick ändå med mig en massa inspiration från gårdagen.

  / Pernilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte väl att jag inte såg dig igår. Väldigt trevligt att träffas. Och jag är imponerad över att jag inte är dunderförkyld idag. Är du med i Göteborgsbloggarna gruppen på Facebook? Annars ska du gå med!!

   Kram!

   Radera
 2. Vilket härligt inlägg Emma! total igenkänningsfaktor på den :)

  Stor kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man fylls ju av ett sånt lyckorus efter dessa tillfällen. Sån grym stämning och så mycket skratt och hjärta!!

   Radera
 3. Tack för sällskapet i helgen fina du och för kommentaren på min blogg, den värmde :)
  Kommer snart så kan vi testa terrassen i nåååååågot varmare väder!

  KRAM från tanten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det samma T2!! Så himla trevligt vi hade!! Nu får du faktiskt flytta hit så att vi kan tanta oss så mycket oftare!;)

   Kramar!

   Radera