onsdag 28 november 2012

#Realtalk

Bild lånad från Hannah


De senaste veckorna har jag börjat läsa en del bloggar på temat träning. Min absoluta favorit är denna. Där hittade jag även orden ovan och det stämmer så bra. Gällande allt i livet. Nu gör bilden till höger att man främst associerar till träning men dessa ord går att applicera på allt. Alla människor har makten att förändra sitt liv och beteende. Jag håller till exempel på att göra det gällande min kropp och hälsa. Jag håller på att få in träningen som en väsentlig del i mitt liv och trots att det finns väldigt många människor som verkar vara förvånade att jag fortfarande är igång så går det bra. Riktigt bra. Nu väntar jag bara på att jag ska börja se lite resultat men jag är säker på att det kommer snart. 

Har precis varit och tränat, nu dags att måla lager två på våra sängbord och sen ska jag sätta mig och planera inför Söndagens glöggmingel. Är nämligen på Kosta boda Arthotell Fredag - Lördag med ett gäng bloggare och jag är lite nervös inför det då det endast är en person jag träffat innan. 

Ha en trevlig kväll!

6 kommentarer:

 1. Heja dig! Det är så skönt med träningen, även om man inte direkt går ner av träning - det är ju kosten som är viktigare i det fallet - så ger träning en god hållning, en fastare kropp, endorfiner och styrka. Man blir tusen gånger snyggare av det just p.g.a den sköna känslan man får av en hälsosam kropp som klarar mycket.

  SvaraRadera
 2. Du behöver inte vara nervös Emma, lovar att ta god hand om dig och du är så välkommen till oss!
  //Sarah, Marknadskommunikatör på Orrefors Kosta Boda

  SvaraRadera
 3. Emma, du är inte ensam om att vara nervös, jag är det också.
  Men eftersom det possitiva i sammanhanget överväger så ska försöka att inte va för nervös :)

  Kram Mrs G

  SvaraRadera
 4. Men tack Sarah! Så skönt!

  Mrs G: Vad bra, vi har varandra då! Hur kommer du dit?

  SvaraRadera
 5. Mia: Nä, men man blir rätt mycket fastare. Sen tränar jag ren fettförbränning med en PT en gång i veckan. O så försöker jag sköta kosten!;)

  SvaraRadera
 6. Vad duktigt! Härligt att läsa lite träningsbloggar så man får skön inspiration! :)
  LYCKA TILL!

  SvaraRadera