onsdag 14 november 2012

Målsättning och en vilja av stål


Ikväll dammar jag av dessa ord som jag tror att jag publicerat två gånger tidigare. Dessa ord sitter även uppsatta på väggen på kontoret. Som ni kanske sett så har ordet träning dykt upp en del på sista tiden här. Målet är tydligt och solklart. Träningen ska bli en rolig del av min vardag och med det ska viktminskning och välmående följa. Jag har en färdig tidsplan med både slutmål och delmål. Det primära målet är faktiskt att göra träningen till en del av vardagen och inte ett måste som jag tvingar mig till ett par gånger innan jag ger upp och står med ett dyrt gymkort som inte används. Än så länge tycker jag att det är roligt. Dels för att jag har väldigt peppande träningskompisar men sen är jag en tävlingsmänniska och verktyg som runkeeper och sats egna app är bra sporre för mig. Tex så får inte mitt träningssnitt gå under 3.0 /vecka och sen kompletterar jag med promenader med runkeeper. Denna gången ska jag lyckas. Och framförallt hålla det. 

Detta inlägg hade jag tänkt skriva igår men efter 75 minuters box så kunden jag inte skriva. 50 minuter in i passet när jag ville dö så var det dags för cirkelträning. Det enda jag kunde säga till tränaren när han frågade hur det var med mig var "skjut mig". Han blev märkbart förvånad när han såg mig på gymmet idag igen. 

5 kommentarer:

 1. Tack! Känner mig ganska duktig. Men den stora prövningen kommer om ett par veckor. Det var ju det här med att hålla det...

  SvaraRadera
 2. Du fixar det!! // syrran

  SvaraRadera
 3. Syster: Fast boxen är jag rädd för nu.... ;((

  SvaraRadera
 4. Härligt! Jag går också igång på Runkeeper och liknande som motiverar mig. Och visst är det fantastiskt när man har träningskompisar som peppar en och man vill träna för då får man träffa dem! Keep up the good work!

  SvaraRadera