torsdag 29 november 2012

Paris is always a good ideaTack för tipsen gällande tavlan som jag hittade på etsy men i vykortformat. Nu hänger den bredvid min Burfitt tavla över soffan. Och som jag blev tipsad om så tog jag detta Audrey Hepburn citat, lekte med typsnitten och sen beställde jag den HÄR i tisdags, igår kunde jag hämta den på posten. Snabb och bra service ger ett stort plus i kanten.

Nu ska jag packa inför avfärd mot Kosta boda art hotell i morgon!  Tror att träningskläderna får stanna hemma efter dagens PT-pass som jag inte riktigt hämtat mig ifrån än.

6 kommentarer:

 1. Det blev ju hur bra som helst! Älskar att få små tjuvkik in i ditt hem, det ser så trivsamt ut.

  Vad ska du hitta på i Kosta? Spa-helg? Fy sjutton, så mysigt. Själv tänker jag åka till Köpenhamn, igen - men jag tröttnar liksom inte. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hanna: Tack!

  Mia: Det ska komma fler tjuvkikar!;)
  Det var en inredningsbloggsträff i Kosta. Mycket trevligt! Bildregn kommer!

  SvaraRadera
 3. Åh! Det citatet har jag med letat efter i evigheter men bara hittat i miniformat.. Du kanske delar med dig mer om vilket typsnitt du valde och hur man går till väga när man beställer? Evigt tacksam isf!

  Ha en fin helg!
  Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Julia. Jag har gjort den i ett word-dokument så det var väldigt enkelt. och fått den upptryckt på ett tryckeri. om du skickar din mail så kan jag maila dokumentet som jag råkar ha kvar...

   Radera
 4. Vilken tur jag har då! Det får du mer än gärna göra, TACK!!
  Larsson.julia@hotmail.se

  Du gjorde nyss min dag! :)

  SvaraRadera