onsdag 7 november 2012

God morgon!

Började dagen med frukost framför sändningarna från USA. Jag somnade någon gång vid klockan tre och då var det väldigt jämnt. Vaknade upp till att Obama fått förnyat förtroende strax efter klockan sex. Tycker dock att det är väldigt intressant att se vilken onyanserad mediabevakning vi ser i Sverige. Här pratar man verkligen om Obama som den goda och Romney som den onda. Vi mot dem. Svart eller vitt. Jag lägger inte direkt någon värdering i det. Jag tror att om jag bott i USA så hade min röst och fallit på Obama. Om jag låtit hjärtat styra. Jag är dock inte helt säker på att han rent ekonomiskt gör ett bättre jobb än vad Mitt Romney hade gjort. Hjärta vs. hjärna. I mitt fall brukar hjärtat vinna. 

Ha nu en fin dag och ta med er orden nedan. 

Bilden kommer från Pinterest. Tror jag. Har så många såna här bilder i min inspirationsmapp6 kommentarer:

 1. Klart vi framställer Romney som den onde i Sverige. Svenskar och Amerikaner är väldigt olika både till intellektet och mentalitet.

  Vad är det förresten för "ekonomiskt jobb" du menar som Romney gjort hittills?

  Hälsn. Fia

  SvaraRadera
 2. Jag säger inte att han gjort det. Men jag är inte säker på att han inte hade gjort det något bättre än Obama faktiskt.
  Fast nu när jag läser vad jag skrivit så ser jag att jag missat ett hade. Skyller på att jag skrev inlägget vid 6.30 tiden!;)

  SvaraRadera
 3. Den snor jag! / Anna

  SvaraRadera
 4. Möjligtvis att Romney hade gjort det något bättre men som tur är får vi inte veta det. Och bara något bättre, vad spelar det för roll? Då tar jag hellre Obama anyday även om han på den korta tiden 4 år inte lyckats förbättre ekonomin.

  Hälsn. Fia

  SvaraRadera
 5. Fia, Ja, så känner jag väl oxå om jag följer hjärtat. men om Obama inte får USAs ekonomi på rätt köl de nästkommande fyra åren så ligger får det förödande effekter. Men som sagt. Hade jag bott i Usa och fått rösta så hade min röst hamnat på Obama.

  SvaraRadera
 6. Anna: Varsågod! Till för att spridas!;)

  / Emma

  SvaraRadera