måndag 24 oktober 2011

Vitaminkick

Mängder av tända ljus, kanelte och blodapelsin får agera vitaminkick en Måndag som denna då mörkret och kylan görs sig påminda. Efter en start på hösten där vi blivit oerhört bortskämda med ett strålande väder så känns det helt ok. I högtalarna spelas denna underbara låt som jag blev tipsad om i denna ljuvliga bloggen

Både skålen och muggen kommer från Filippa Ks kollektioner för Rörstrand. Blev inspirerad att plocka fram denna mugg då jag läste denna bloggen. 

7 kommentarer:

 1. Men nu blev jag så himla glad att jag klickade in på din sida när du lämnat kommentar på min blogg för det är ju "du" Emma :-) Jag läste nämligen din gamla blogg flitigt och älskade den och blev jätteledsen när du la ner bloggen och så har du en ny blogg som jag inte visste om!

  Du hamnar bland favoritlänkarna direkt!

  Jag är förövrigt jätteintresserad av muggarna jag inte har :-)

  KRAM/Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, det är den Emma. Ett par år senare. Kände att 2 1/2 års bloggtystnad räckte. ;) Vad roligt att du läste min förra blogg då jag följt din blogg sedan Max var 4 månader men varit väldigt dålig på att kommentera.

  Gällande de rosa muggarna ska jag se vad jag kan få fram. Du menar den som e helt rosa samt den med lövmönster?

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja jag läste din blogg slaviskt, men tror aldrig jag kommenterade, jag bloggade nog inte själv då om jag inte minns fel. Var på tiden att du kom tillbaka du har snygg stil som jag gillar!

  Ja det är Solfjäder och Pink jag menar. Sedan saknar jag även muggarna Shade, Splash, Net, Dot och Marigold, bara så du vet ;-)

  Vad har du för skön kontakt egentligen? Blir ju nyfiken ;-)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du kommer att gilla denna bloggen oxå. Mindre dagens outfits men högre kvaliteter på bilder hoppas jag. Du och jag har ganska lik smak tror jag och väldigt många gemensamma intresse!;)

  De rosa kommer jag att kunna få fram till dig, ev är de dock använda men det gör kanske inget? Ska se vad jag kan göra gällande de andra. Min pappa jobbar på iittala som även säljer Rörstrand. ;)

  SvaraRadera
 5. Att de är använda det gör absolut ingenting, vad glad jag blir nu, jag köper gärna alla som jag inte har som går att få fram :-)

  Ha en fin tisdag!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag har en av varje av de rosa till dig och pappa jobbar på resten!,)

  Emma

  SvaraRadera