söndag 7 augusti 2016

Solglimtar och en stundande årsdag

Vi har de senaste dagarna verkligen fångat solglimtarna. I fredagskväll tog vi båten till Käringön för att käka på Simsons prästgård och det är numera Douglas favoritrestaurang då han fick kyckling av kocken som skötte grillen i deras trädgård. Igår lyste solen med sin frånvaro mest hela dagen så den där krabbpajen på Härmanö som vi siktat in oss på ersattes med Yatzy inomhus men sen sprack det upp och vi satt ute på puben här i byn till solen gått ner och klockan närmade sig 22.30. 

I morgon inleder vi vår sista semestervecka och det gör vi genom att fira vår ettåriga bröllopsdag. Tänk att ett år redan gått sedan den där fantastiska helgen och tänk att jag redan varit gift med min make i ett år. Hur vi ska fira är fortfarande lite oklart eftersom vår huvudsakliga plan gick i stöpet på grund av vädret. Våra andra alternativ var inte hundvänliga och givetvis ska Dogulas vara med och fira. Men vi har hittat två hundvänliga ställen och vart det bär av återstår att se. 1 kommentar:

  1. Kul med bröllopsdag och grattis till ert första år som gifta:) Vilken fin outfit du hade på bilderna, byxorna ser underbart sköna ut!

    SvaraRadera