tisdag 23 augusti 2016

Månadens önskelista

När man ser månadens önskelista så är det kanske något svårt att tro vi är mitt i en riktigt solig och varm augusti. Mentalt är det nästan höst för mig och idag insåg jag ganska fort när jag gick ut på lunchen att det var ganska varmt med en kashmirkofta. 

På månadens önskelista står Örsjö star som jag insett är den bästa lampan till vår klädkammare som ska få en makeover. Just nu har jag provmålat tre olika färger där inne och jag tror att jag bestämt mig för vinnaren. Jag har ett par Flattered i svart som jag använder hur mycket som helst och inför hösten är det nog läge att investera i ett par till. Varför inte i leo? Jag vill ha en röd halsduk till min beiga kappa som jag köpte i fjol. Denna från COS kan vara en vinnare. Mockaskor är kanske inte optimala vardagsskor men det är ju så fint och jag har ju en massa andra boots att komplettera med. Dessa från & other stories ser både fina och sköna ut. Ny termin betyder ny skrivbok. Bookbinders och jag kanske till och med ska slå till på en präglad variant. Denna tröja i grå kashmir med dragkedjor i sidorna kommer från Soft goat och är hur fin som helst. Nina Kullberg släpper två olika ullplädar, en i beige och en i grått. Den grå hade passat himla bra hemma hos oss.  

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera