torsdag 18 augusti 2016

En eftermiddag i bilder

 Idag avrundade jag och min kollega dagen med en fika på trevliga Kale'i innan jag begav mig ut till förorten igen. Hon brukar få agera fotograf då och då och idag har Douglas varit med mig på kontoret så jag tänkte att vi skulle ta en fin bild på mig och Douglas. Det tyckte inte Douglas.


Han brukar vara jätteduktig på att posera på bild. Sådan matte, sådan hund kan man säga. Men idag var han inte alls sugen på att sitta fint och titta in i kameran. Efter otaliga försök som alla misslyckades så tröttnade Douglas helt och ville bege sig ut på upptäcktsfärd istället. Det blev alltså ingen fin bild på oss idag men jag har ett tiotal roliga i kameran.


Påfrestningen gjorde mig hungrig och det fick bli en god avocadotoast som ett modell matigare mellanmål där ute på stans trevligaste uteservering innan vi gjorde ett nytt fotoförsök. Denna gången fick min väldigt stiligt klädda kollega agera modell och nu satt fick vi till bilden också. Efter en lång dag på kontoret, på möte och med avslutande fotosession så är både jag och Douglas redo för sängen. 


3 kommentarer:

 1. Så söt han är :) och det blir ännu svårare att få till senare när du har två;)

  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. gullig hund och han låter som våran Maja. Lyssnar bara när hon känner för det. Typ aldrig. Om det inte är godis med i bilden för då är hon så hjälpsam. Fick en sådan bra inspo av både dig och din kollega. Så snygga outfits ni har. Tack. Ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. gullig hund och han låter som våran Maja. Lyssnar bara när hon känner för det. Typ aldrig. Om det inte är godis med i bilden för då är hon så hjälpsam. Fick en sådan bra inspo av både dig och din kollega. Så snygga outfits ni har. Tack. Ha en fin dag

  SvaraRadera