torsdag 25 augusti 2016

Konsumtionsdetox


Min inre kalender är lite ur fas i år. Vid denna tiden på året brukar jag vältra mig i nyheter från inredning och modebranschen, planera inköp och min inspiration för kommande säsong är enorm. I år känner jag inte alls så faktiskt. Min mailkorg är full med pressutskick som jag bara ögnar igenom och att knåpa ihop månadens önskelista som jag gjorde i veckan tog hur lång tid som helst. Jag vänder och vrider på var min känsla av konsumtionsmättnad kommer ifrån. Funderar över om det är det fina vädret som gör att jag helst vill ägna min lediga tid åt att ta långa promenader med make och hund eller åka och ta ett kvällsdopp? Fast så läser jag lite andra bloggar och inser att jag inte är ensam med mina tankar.

Funderar över om det är det faktum att jag varje dag, hela tiden pumpas med nya produkter och de hetaste trender att jag redan känner mig mätt innan suget hinner infinna sig. Kan vara så. Kan också vara så att jag ändrat min syn och mitt förhållningssätt till den konsumtionshets som jag själv till viss del bidrar till.

Jag är trots mina tankar inte helt nollställd från köpsug. Har lite planer för vår walk-in-closet som ska få sig en makeover och har en kort lista på inköp till höstgarderoben men om jag jämför med hur jag brukar tänka vid denna tiden på året så känns det som om jag är på en konsumtionsdetox och det är faktiskt rätt skönt.

2 kommentarer:

 1. Precis så känner jag med och jag arbetar inte ens med inredning. Jag är förskolelärare och montessoripedagog, men har inredning som ett stort intresse. Jag kunde köpa en hel del inredningstidningar förr, men har tröttnat lite. Jag ser en jättesnygg lampa som jag vill ha, men efter 2 månader vill jag inte ha den längre för då har det dykt upp en annan eller så syns den överallt så man blir lite blasé. Det är både för och nackdelar.
  Det känns även som folk börjar inreda mer och mer personligt efter egna idéer och smak, trenderna följs inte lika mycket längre.......eller har jag fel? Jag tycker det är kul!
  Tack för tipsen om bokcirkel i ett tidigare inlägg!
  Med vänlig hälsning Monica

  SvaraRadera
 2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera