måndag 29 augusti 2016

Gdansk/Sopot


Nu blev det en sådan där bloggtystnad i helgen igen. Anledningen är att jag varit i Polen på möhippa för en god vän. Vi har tillbringat helgen i Sopot och Gdansk och haft himla trevligt. Hängt lite på stranden, badat, ätit god mat, gått en himla massa och blivit positivt överraskad. Framförallt Sopot är absolut ett ställe som jag skulle kunna tänka mig att tillbringa en långhelg i fler gånger. Det är ju dels väldigt kort flygresa, galet prisvärt och mycket finare än vad jag hade kunnat föreställa mig. När vi gick längs strandpromenaden var det extremt svårt att tro att vi befann oss vid en Polsk badort vid Östersjön. 
2 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej Emma, jag är väldigt nyfiken på Gdansk/Sopot och funderar på en weekend i höst. Vad för restauranger rekommenderar du i Gdansk? Tack på förhand! /Johanna

  SvaraRadera