söndag 18 januari 2015

En asiatisk söndagsmiddag

Bild By Emma
En skön helg lider mot sitt slut och förutom en ytterst trevlig middag på Toso följt av en snabb sväng till Stranger x Stranger igår så har det varit en väldigt lugn helg. Bröllopsplanering, träning, hemmafix och bio har stått på agendan. Igår när vi ändå var hemma hela dagen lät jag högrev stå på spisen i sex timmar med massa vitlök, ingefära och hoisinsås. Idag fick köttet ytterligare en timme på spisen och sedan åt vi det med pak choi, marinerade polkabetor och råris. Väldigt gott och faktiskt väldigt lite tid i köket. Nu plöjer vi Sons of Anarchy och avrundar denna helg med att göra så lite som möjligt.

4 kommentarer:

  1. Det där såg jättegott ut, ni är så flitiga och duktiga matlagare hemma hos er :)

    Kram Anette/Inredningshjälpen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så här flitiga är vi verkligen inte alltid. Men ibland så;!)

      kram

      Radera
  2. Det där lät jättesmaskigt!
    Ska provas vid tillfälle.
    Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var jättegott! Och enkelt!

      / Emma

      Radera