|
Bild By Emma |
En skön helg lider mot sitt slut och förutom en ytterst trevlig middag på
Toso följt av en snabb sväng till
Stranger x Stranger igår så har det varit en väldigt lugn helg. Bröllopsplanering, träning, hemmafix och bio har stått på agendan. Igår när vi ändå var hemma hela dagen lät jag högrev stå på spisen i sex timmar med massa vitlök, ingefära och hoisinsås. Idag fick köttet ytterligare en timme på spisen och sedan åt vi det med pak choi, marinerade polkabetor och råris. Väldigt gott och faktiskt väldigt lite tid i köket. Nu plöjer vi Sons of Anarchy och avrundar denna helg med att göra så lite som möjligt.
Det där såg jättegott ut, ni är så flitiga och duktiga matlagare hemma hos er :)
SvaraRaderaKram Anette/Inredningshjälpen
Så här flitiga är vi verkligen inte alltid. Men ibland så;!)
Raderakram
Det där lät jättesmaskigt!
SvaraRaderaSka provas vid tillfälle.
Karin
Det var jättegott! Och enkelt!
Radera/ Emma