söndag 26 januari 2014

Tjejhelg

Igår tillbringade vi mer eller mindre hela dagen på stan. Champagnelunch på Forssén och Öberg, shopping och en del butiker avverkades. Vårens sneakers och jacka är nu inhandlade. Igår kväll valde vi bort att gå ut och äta och köpte med oss skaldjur hem och tittade på romantiska komedier istället. Jag vann också en auktion på Bukowskis market. En perfekt tjejhelg med andra ord. Nu är det dags för gymmet och sen tänkte jag åka till det blå gula varuhuset.

Helgens snackis är ju denna. Mer svenskt än så blir det knappast och jag är imponerad. Inte ofta som jag blir tagen av en reklamfilm vilket jag blev i detta fall. Jag hoppas att folk ser det fina budskapet i filmen om vad är svenskt eller inte. Att bland det mest svenska vi har heter Volvo och Zlatan Ibrahimovic. Det är något jag hoppas att vi tar med oss till vallokalen i september. 
3 kommentarer:

 1. Vad fin du är!! Låter som en riktigt härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Har du oxå fått betalt för att skriva om reklamfilmen?

  Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen inte. Denna reklamfilm är väl ett av de största ämnena på sociala medier denna helg. och jag har svårt att se att man betalt för att få den responsen. Ett grymt bra jobb brukar ge bra reaktioner...

   Radera