torsdag 23 januari 2014

Petite Friture

Om jag ska vara helt ärlig så behöver vi egentligen inte fler lampor. Eller jo, vi behöver en taklampa till sovrummet och där har jag lite kört fast men annars behöver vi egentligen inga lampor. Ändå är min bevakningslista på auktionsiterna just nu ganska lång och på den finns både bulliga mässingslampor, smäckra glaslampor och lite annat smått och gott. Och nu landade dessa nyheter som finns på Artilleriet i min mail och de är ju också fina. Vi har förvisso ett ganska mörkt hörn där Moire lamp  hade passat ypperligt. På tal om Artilleriet så väntar jag även på No early birds bordslampa som jag fick i julklapp. Och då har vi inte ens gått in och pratat om Ballroom. hur fin är inte den i rosa? 
2 kommentarer:

 1. Hej! Jag är så grymt imponerad av din resa du gjort senaste åren! Så grymt! Dock har jag en fråga angående din kost, använder du mejeriprodukter? Typ, mjölk, grädde, etc? Har läst att du använder havremjölk o mandelmjölk, därav min fråga. Sedan undrar jag hur du gjorde då du började träna? Körde du mest cardio eller styrka, eller var det 50/50? Hade uppskattat svar jättemycket! :) Och förresten, jag snubblade över ditt konto på instagram, och kom fram till att jag följde din blogg för en himla massa år sen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Martina,

   Tack så mycket! Jag använder väldigt lite mejeriprodukter. Ibland blir det yoghurtbaserade kalla såser och vid enstaka tillfälle sås med grädde i men annars använder jag nästan bara osötad mandelmjölk. Dels för att jag vill hålla nere på mejeriprodukterna men sen är det rätt smidigt då hållbarheten är lång.

   I början när jag började träna körde jag väldigt mycket cardio men även en del styrka. jag började ju träna med PT direkt och då körde jag styrka. Det blev nog 60 % cardio och 40 styrka. Nu är det typ 70 - 80% styrka.

   Vad roligt att du följde mig på Dolcevita tiden. Hoppas att du gillar denna blogg oxå. trots att den är väldigt annorlunda!;)

   Radera