måndag 6 januari 2014

En extra ledig dag

Här hemma har jag varit uppe sedan tidigt i morse och tagit hand om tvätten och fixat lite. En sen frukost är nu avverkad och jag ska snart sticka och träna. Därefter väntar garderobsrensning och en lugn eftermiddag och kväll. Vår favoritsysselsättning just nu är att plöja serier. Vi började se the west wing för någon dag sedan. Så nu har vi att göra ett bra tag framöver. Serier känns som en passande sysselsättning när vädret är sådär och årstiden inte är så inspirerande.

Även om jag började jobba redan i Torsdags så känns det som om det är i morgon som det är tillbaka till verkligheten på allvar och lika skönt som det är att vara ledig, lika skönt är det att komma tillbaka till rutiner och en vardag. 
6 kommentarer:

 1. Kan inte du visa fler bilder från ert hem? Tack för en bra blogg!

  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer lite då och då. ska bli bättre på det!

   Radera
 2. Åh mysigt, här är det också lugna gatan idag. Vet inte om du ser mitt svar på din kommentar så jag svarar här också :)
  Lägenheten var jättefin, för att vara en lägenhet i ett 80-talshus. Det är inte vår lägenhet så att säga och om själva visningen finns ju både ett och annat att tillägga... Frukost på fredag? KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mailas i morgon! Kan dock inte frulle på fredag. Men lunch. Eller frukost alla andra dagar i veckan! ;)

   Radera
 3. Ni har sååå fint hemma! Underbart :-) Kram en mycket tågen läsare från Dolcevita tiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! ;) Och jag blir lika förvånad varje gång det dyker upp folk som kommer ihåg den bloggen!;) Hoppas att du gillar denna oxå. trots att den är rätt annorlunda...

   Emma

   Radera