lördag 26 februari 2011

En dag i matens tecken

Började dagen med en välbehövlig frukost på Da matteo som är ett av mina favorit caféer i Göteborg. Efter det var det dags för Passion for food mässan. Det var fler än vi som valde att spendera dagen med att frossa i goda oljor, charkuterier, fisk, frukt, bröd och massa annat. Tunga men ljuvliga påsar fick följa med oss hem. Vad vore matlagning utan fantastiska råvaror?
Frukost på Da Matteo.

Finfina chokladpraliner

Marmelader med annorlunda smaker

Frossa i frukt...



Här är alla fantastiska saker vi kom hem med. Vitlöksolja och citronolja, Balsamico med smakerna fikon, päron&nötter, vit tryffel och hallon. Vi köpte även lingonmaränger, supergod sill, kaviar, bönchips med olika smaker, grape och citron läsk i urfina flaskor och Umami.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar