Igår hade vi en baby shower i form av en brunch för en nära vän som snart blir mamma. På brunchbuffen fanns förutom olika sorters bröd, sill och pålägg även våfflor och mängder av sötsaker i form av kladdkaka med chili, key lime pie, cakepops och cupcakes. Jag ställde mig även och gjorde egg benedicte till hela sällskapet. Fick dock hjälp av Henrik som innan han förvisades hemifrån fick göra en Hollandaise eftersom jag ansåg att det var utmaning nog för mig att pochera sju ägg och montera denna klassiska brunchrätt på ett någorlunda elegant sätt. På tal om elegant så är jag väldigt imponerad över den blöjtårta som en av gårdagens gäster hade med sig.
Åh vad fint! Emma, var kommer den fantastiska taklampan ifrån? Jag har letat efter en sådan modell superlänge men kan inte hitta någon...
SvaraRaderaHej, lampan är Svenskt tenns klassiska taklampa men jag har valt att inte ha några lampskärmar och har bytt de små glödlamporna mot modell XL.
Radera