söndag 2 mars 2014

Söndagsfrukost


Jag började denna söndag tidigt med att tvätta och städa hemma. Nu är klockan inte ens tolv och jag har redan tvättat fem maskiner tvätt, ätit frukost, städat och bäddat i gästrummet då vi väntar eminent besök i eftermiddag. Nu är det dags att åka till matmässan, något vi egentligen skulle gjort igår. Dagens frukost blev fröknäcke med ägg och kvaiar, en smoothie med mango, ingefära, avocado och citron samt en himla god chiapudding smaksatt med vanilj och kardemumma. Toppad med hallon, Gojibär, Kokosflarn och några raw cacao nibs. Nu är jag väldigt mätt trots att jag lämnade hälften av min smoothie. 3 kommentarer:

 1. Chiapudding? I'm intrigued! Berätta mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gör min genom att hälla 2-3 msk chia frö och ca 1 dl osötad mandelmjölk i en burk tillsammans med smaksättning ( i detta fallet kademumma och ren vanilj) och låter den stå över natten. På morgonen är det som en budding i konsistensen. Då toppar jag med god topping. I detta fallet hallon, cacao nibs, kokos och gojibär. Smaka dig fram!;)

   Radera
 2. Oj, jag ser nu att du har lika fina koppar som jag. Men du har ju finare assietter, de svart/vita. Jag har sammalika som kopparna. Det kan bli lite väl mycket färg.. :)

  SvaraRadera