söndag 23 mars 2014

Balkongfix


Både jag och Henrik har blivit dunderförkylda och har ont i halsen så vi är inte så tuffa idag. Trots det så har vi varit och köpt blommor till balkongen. Ett fång tulpaner och en orkidée fick också följa med hem. Lagom till att jag var klar med att plantera blommor, tvätta och städa hemma så kom solen fram och jag kunde dricka mitt kaffe så HÄR. Nu ska det bli intressant att se hur länge olivträdet klarar sig. Har en känsla av att det kan vara lite tidigt att sätta ut det redan. Eller? 

11 kommentarer:

 1. Vilken fin kopp. Var har du hittat den?

  / Anna L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Koppen kommer från Arabia, servisen heter Paratiisii.

   Radera
  2. Tack Petra. och helt rätt!;)

   Radera
  3. Hi hi, det var en enkel match eftersom jag har flera stycken som står hemma i mitt köksskåp. :)

   Radera
 2. Härligt att få göra fint på balkongen! Måste också ta tag i den biten snart känner jag... Mitt olivträd har fått stå ute hela vintern så det ska bli vääldigt spännande att se om det klarat sig. Har dock inga större förhoppningar! =)

  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att man kan ha tur. de ska vara rätt tåliga har jag förstått. Men i deras naturliga miljö så är det väl väldigt sällan snö och frost förvisso..;)

   Radera
 3. Olivträdet klarar några grader minus, ta in det om du anar mer......... Eller för tungt? Täck det då men något tyg , typ lakan! Faster Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack faster! detta är inte så stort så det är enkelt att flytta in. Men känner jag mig själv rätt så kommer det att glömmas bort och jag hoppas på plusgrader på nätterna nu.

   Hoppas att allt är bra med dig! kram!

   Radera
 4. Balkong, min största önskan! Njut njut njut!

  SvaraRadera