tisdag 18 mars 2014

Kastellgatan 4

Idag har Alvhem lagt ut denna fina lägenhet som ligger på Kastellgatan här i Göteborg. Jag gillar verkligen lösningen med hyllan i hallen. Vi har en vägg i vårt vardagsrum där denna lösning hade passat ypperligt bra. Sen gillar jag det stora köket, eller jag gillar köket i allmänhet även om jag personligen hade föredragit mer förvaring och arbetsyta. En himla fin lägenhet är detta iallafall.


Bilder från Alvhem via hemnet

3 kommentarer:

 1. Hej Emma! Du har en fantastik fin lägenhet. Den är precis i min smak =)
  Din blogg är min favvo blogg, jag går ofta in här och kollar läget, lite dålig på att kommentera är jag dock..
  Men jag har en fråga som du kanske skulle kunna svara på eller så kanske du har något tips. Du jobbar på hemnet om jag förstår de rätt? Då har du nog mer koll en vad jag har, jag och min sambo har precis bestämt oss för att sälja våran lägenhet och hitta något nytt. Men den stora frågan: vilken mäklare ska man ta hjälp av?
  Hur ska vi tänka där?
  Ha en toppen onsdag =) Kram Susan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susan! Tack för dina snälla ord!

   Gällande mäklare så har jag inte så bra koll som man kan tro men mina tips är att se om det är ngn särskild mäklare som är duktig på just ditt område. Sök på hemnet och se om det är ngn som dominerar i just ert område. Sen finns det en del mäklare som är specialiserade på tex. sekelskiftsvångingar etc. Annars är mitt tips att träffa en rad olika mäklarfirmor och välj den du känner dig mest trygg med. Ditt boende är (oftast) din största affär och trygghet är det viktigaste. Glöm inte sen att lägga ut den på hemnet.se ;)

   Lycka till!

   Radera
  2. Tack för tipset! Vi kollade runt en del på hemnet igår och fick en väldigt klar bild av vilka vi skulle vilja använda. Dessutom har dom sitt kontor i vårat område. Vi ska träffa dem i veckan och hoppas på att de känns bra. Men i vilket fall tar de nog ett tag tills den ligger ute. Självklart ska den ut på hemnet, jag länkar när den ligger där =) Ha de så bra Emma! /Susan

   Radera