söndag 9 februari 2014

Dinner with friends



Igår hade vi goda vänner över på middag och det känns mer som regel än undantag att det är Henrik som står i köket. Då menyn var kalventrecote med riktigt tunna sötpotatispommes, hemmaslagen bea och sparris så var han utan tvekan den som var bäst lämpad för matlagningen. Min älskade sambo är nämligen en riktig såsmästare och även riktigt duktig på kött. Köttet beställde vi här

Idag är det däremot jag som står framför spisen och på kvällens meny står pankopanerad kyckling med en het sås och en asiatisk sallad. 






3 kommentarer:

  1. Det ser fantastiskt gott ut! Har ni en fritös eller kan man göra sådana tunna sötpotatispommes i ugnen? Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. hej Linda,

      Vi har ingen fritös men de är friterade i en stor kastrull och de är först urlakade och sedan dubbelfriterade. Väldigt nyttigt!;) Men väldigt gott...

      Radera
  2. Du, det ser himlens gott ut. Och så fint ni har det!

    SvaraRadera