torsdag 12 september 2013

Triss i kärlek till ting

Just nu sover vi gott i sängkläder i 100 % linne från HM home. Svalt och enligt mig finare när det är lite skrynkligt vilket är befriande. Handdukarna från La mienne har snabbt seglat upp som en riktig favorit både gällande utseende och kvalitet. Beställde även de stora handdukarna och ät väldigt nöjd. I det stora paketet vi fick i inflyttningspresent så fanns denna vackra lampa från svenskt tenn. Den ska upp i vårt tak så fort vi fått glödlamporna till de andra ljuskällorna. Vi ska nämligen ha den så här. Utan skärmar med stora glödlampor. Lite materiella ting som jag tycker om lite extra just nu.


4 kommentarer:

 1. Du har verkligen god smak. kan du inte visa fler bilder från ert hem?

  / Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna,

  Jo, det kommer. Lovar!;)

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 3. Hej Emma!
  Vill först tacka för en mycket inspirerande och estetiskt vacker blogg! Är lite nyfiken över den fina sänglampan som man skymtar i inlägget, var kommer den ifrån? Älskar den typen av lampfot :)
  /Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej Frida och tack!

   Lampan kommer från ett av de stora vanliga lampmärkena som säljs typ överallt, kan vara lamp gustaf typ. Ska dock byta ut skärmarna till ett par storlekar större och troligtvis i samma typ som sänggaveln... Det står på höstens "att göra"-lista

   Radera