söndag 1 september 2013

En sådan helg

I helgen har vi målat om samtliga köksluckor, bytt alla beslag i hela lägenheten, inrett vårt gästrum, klätt om stolar, fått upp gardiner, varit i en massa affärer som säljer såna saker som man behöver för en riktig fixarhelg och fått undan en hel lista med saker som vi skjutit på framtiden hela sommaren. Ikväll bjöd vi över goda vänner på en riktig tacomiddag med perfekt trådigt kött gjort på högrev som stått på spisen sedan i förmiddags och i gengäld kom de med slagborr och en hjälpande hand. Så det är vad vi har gjort i hela helgen bortsett från en afterwork följt av middag på Miss Sophie i fredags. 4 kommentarer:

 1. Duktiga, verkar som ni hållit betydligt högre tempo denna helg än vad jag gjort. Här handlar det om måla vägg, plantera rosor (två styck), sparka fotboll med Wille, bygga Lego med Wille, äta pizza med Wille samt fundea på att avsluta den underbara drygt två månader långa semestern.
  Mörker, blåst och regn ytterligare någon dag resulterar nog i att det blir Göteborg ett tag framöver, lite väl tyst och still här nere sedan några veckor.
  Owe

  SvaraRadera
 2. Jag mailar dig. För det är dags för en middag nu när ni är i göteborg!

  SvaraRadera
 3. Låter intensivt men trevligt. Får vi se bilder från ert kök här framöver? :)

  Tacokväll med riktigt bra kött istället för de trista steka köttfärsen (som är en riktig räddare ibland) låter trevligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, några bilder från köket ska ni väl få se!;)

   Jag har helt slutat med taco på köttfärs poch gör istället storkok och den här varianten som ska stå i ca 8 timmar tills kötter faller isär. Perfekt att ha i frysen.

   Radera