söndag 22 september 2013

Finheter


Via Hanna´s room så hittade jag jag till weekday carnival där denna fina DIY klädställning fanns. Nu är jag inte så mycket DIY utan jag köper gärna det som andra har gjort istället. Men om jag skulle ha tålamod att göra saker och ting själv så hade denna fina klädställning varit det första jag skulle gett mig på. 


Via weekday carnival så hamnade jag på Douglas and Bec och där kan man onekligen fastna. Den här pallen försöker jag hitta den perfekta platsen för hemma hos oss. Jag har en tanke att den skulle vara väldigt fin bredvid vårt beställda skåp som inte har kommit än. Det känns som om fortsättning följer i denna frågan...När jag beställde böcker förra veckan så var jag tvungen att lägga in en bevakning på Kinfolk table som kommer ut den 1 november. En kokbok i sanna Kinfolksanda måste ju vara vara fantastiskt vacker och jag behöver onekligen lite matinspiration just nu då det känns som om min matkreativitet behöver lite utveckling. 

Ok. Jag kanske inte vill ha denna kudden hemma. Men att göra ett inlägg med saker som jag tycker är lite extra fina just och inte ha med en enda pingvin vore ju verkligen jättekonstigt. Pingviner är ju världens bästa djur och det har ju HM home också förstått och tryckt upp dem på kuddar. 1 kommentar:

  1. Pallen förälskade jag mig i Emma. Vill också ha. Hade varit perfekt i badrummet kanske. Eller i hallen.

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera